Campus d'estiu
Colldejou 2023

Preparats i preparades per una experiència de lleure única?

T'hi esperem aquest estiu!

Vols donar la volta al món ?

Play Multiactivitat

Si esteu buscant una manera divertida i emocionant perquè els vostres fills i filles passin les seves vacances d'estiu, el nostre casal és la solució perfecta per a vosaltres. Amb la temàtica "Explorant el món", oferim activitats que permetran als nens i nenes aprendre sobre diferents cultures i països del món, com tallers de cuina internacional, art i música, activitats esportives i jocs de preguntes i respostes.

El Play Multiactivitat

Amb l’edició 2023 “Explorant el món”, els nens i les nenes tindran l’oportunitat de descobrir noves cultures en un ambient divertit, segur i supervisat per un equip de monitors i monitores altament qualificat i amable.

Durant les tres setmanes del casal, viatjarem amb la porta màgica a diferents indrets del món:

Setmana 1: Àsia
Durant la primera setmana, els participants tindran l'oportunitat de conèixer la fascinant cultura d'Àsia. Es realitzaran tallers de origami i pintura japonesa, així com pinzellades de Tai Chi i Kung Fu xinès i hombres xineses. També hi haurà una presentació de la cultura índia, amb tallers de yoga i henna. Finalment, decoraran abanics xinesos i japonesos per emportar-se a casa com a record d'aquesta setmana.
Setmana 2: Àfrica
Durant aquesta setmana, els nens i les nenes podran aprendre sobre la música africana i els instruments tradicionals, així com participar en tallers de danses africanes com el djembé o la sabar. També hi haurà una activitat d'artesanies, on podran crear i decorar els seus propis collars i braçalets d'inspiració africana. A més, es realitzarà una presentació sobre la vida salvatge d'Àfrica, on podran conèixer diferents espècies d'animals i aprendre sobre la seva conservació. Per acabar la setmana, hi haurà una activitat culinària on podran provar alguns dels plats més típics d'Àfrica i aprendre a cuinar-los. Serà una setmana emocionant i plena de diversió i aprenentatge!
Setmana 3: Europa
Tindran l'oportunitat de viatjar per tota europa sense sortir de l'escola! Es realitzaran tallers de música i dansa tradicional de diferents països europeus, com la polca polonesa, la tarantella italiana o la sardana catalana. També hi haurà tallers de cuina europea, a més, es realitzarà una activitat d'artesania europea, on podran crear les seves pròpies postals de viatge inspirades en els llocs més emblemàtics d'Europa, com la Torre Eiffel de París, la Sagrada Família de Barcelona o el Colosseu de Roma. També es presentaran alguns dels llocs més importants d'Europa, on els participants podran aprendre sobre la seva història, arquitectura i cultura. Serà una setmana emocionant i plena d'aprenentatge!
Previous
Next

Model d'horari

* Aquest és un model d’horari per la preparació de les activitats. Pot ser modificat segons la quantitat d’inscripcions, metereologia i l’edat mitjana dels participants.

Què oferim?

Preus

Pack 1 setmana

15
  • De 10:00h a 13:00h

Pack 2 setmanes

30
  • De 10:00h a 13:00h

Pack 3 setmanes

45
  • De 10:00h a 13:00h

Preguntes freqüents

Abans de començar cada setmana del casal, les famílies rebran un correu electrònic indicant l’horari que es seguirà, la sortida de la setmana, l’enllaç a la galeria de fotografies i el material que s’ha de portar segons l’horari (vestimenta per jocs d’aigua, samarreta vella per no tacar-se, etc).

Sí. A través del correu electrònic setmanal, rebreu l’enllaç a un àlbum de Google fotos que s’anirà actualitzant al llarg de l’activitat del casal. 

Es respectarà en tot moment si una família no ha autoritzat la cessió de drets d’imatge durant la inscripció del nen o nena.

La inscripció es fa de forma telemàtica amb el formulari que hi ha inserit en aquesta mateixa pàgina. Al finalitzar-lo, s’enviarà un correu electrònic automàtic amb les autoritzacions que s’han d’imprimir i portar a les instal·lacions de l’ajuntament.

Mentre omplis el formulari d’inscripció que hi ha inserit en aquesta mateixa pàgina no et demanarem cap document a pujar.

A l’enviar la informació del formulari, rebràs un correu electrònic automàtic que indicarà la documentació que s’ha d’aportar de forma presencial a l’ajuntament (targeta sanitària , full d’autoritzacions i justificant de pagament).

La documentació de la inscripció s’ha d’entregar de forma presencial a l’ajuntatment. 

Hi ha un màxim de 10 dies per entregar la documentació que es sol·licita per correu electrònic quan envies la informació del formulari. En cas contrari, s’entendrà que la família desestima la inscripció.

Sempre s’ha d’entregar la documentació abans que el nen o nena comenci el casal de vacances.

Mira que el correu no estigui a la bústia de correu brossa. En cas que no l’hagis rebut, posa’t en contacte amb casals@sabana.cat per resoldre la situació.

Les inscripcions es poden realitzar amb un mínim de 10 dies abans de que el nen o nena comenci l’activitat del casal. 

Hem de treballar i respectar aquestes franges per tal d’assegurar una bona ràtio d’infants i monitors. A més a més, hem de notificar a la Generalitat de Catalunya la quantitat exacta de monitors i alumnes participants amb aquesta franja de temps.

Màxim 10 dies després de realitzar la inscripció al casal i sempre abans de fer ús del servei.

Pots escriure un correu electrònic a casals@sabana.cat

Et respondrem tant ràpid com sigui possible.

Iniciar la inscripció

A continuació, trobaràs el formulari per iniciar la inscripció. Els passos a seguir són els següents:

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Crea el teu propi robot!

Públic: Infantil