Campus de Vacances d'Estiu
Vedruna Sagrat Cor 2024

Preparats i preparades per una experiència de lleure única?

T'hi esperem aquest estiu!

logo cole

Dues modalitats de vacances d'estiu

Segons la teva edat i els teus interessos, pots triar entre el "Play Multiactivitat" i el "Play Coding Club". Quina escolliràs?

Play Multiactivitat

De P3 a 6è de primària

Si esteu buscant una manera divertida i emocionant perquè els vostres fills i filles passin les seves vacances d'estiu, el nostre casal és la solució perfecta per a vosaltres.

Play Coding Club

Destinat a alumnat de 4t a 6è de primària
Disponible de l'1 al 19 de juliol

Aquí podràs experimentar la tecnologia i la creativitat de primera mà. Durant aquesta experiència, tindràs l'oportunitat d'aprendre a crear videojocs, màquines, dissenys 3D, editar vídeos, crear pàgines web, hologrames i altres activitats emocionants relacionades amb la ciència i la tecnologia.

El Play Multiactivitat

Esteu preparats i preparades per una aventura èpica aquest estiu 2024? Aquesta edició del nostre campus està dedicada als superherois i heroïnes, i cada setmana ens submergirem en un superpoder diferent. A través d’activitats dinàmiques i creatives, els nens i nenes descobriran habilitats extraordinàries mentre aprenen, juguen i col·laboren. Prepara’t per explorar el vol, la superforça, la invisibilitat, la velocitat supersònica, i molt més. Vine a descobrir el superheroi o superheroïna que portes dins!

Setmana 1: Volar!
Prepara't per descobrir el món des de noves altures i sentir la llibertat dels superherois que dominen els cels. ¿Esteu preparats i preparades per alçar el vol?
Setmana 2: Control dels elements
Per a la segona setmana del nostre campus, ens endinsarem en el poderós món del "Control dels Elements". Imagina't manipulant aigua, foc, terra... Com els més grans mestres dels elements. ¿Esteu preparats i preparades per desafiar la natura i convertir-vos en guardians o guardianes dels elements?
Setmana 3: Invisibilitat
Qui no ha pensat mai en el poder de desaparèixer a voluntat? A la tercera setmana del nostre campus, explorarem el misteriós poder de la "Invisibilitat". Prepara't per jugar amb les ombres i aprendre els secrets dels superherois i de les superheroïnes que es mouen sense ser vistes. Esteu preparats i preparades per esvair-vos en l'aire?
Setmana 4: Velocitat supersònica
A la cinquena setmana del nostre campus, el ritme s'accelera amb el tema de la "Velocitat Supersònica". Prepara't per córrer més ràpid que el vent i sentir l'adrenalina dels superherois que travessen barreres sonores. ¿Esteu preparats i preparades per deixar enrere tot el que coneixeu en un batec?
Setmana 5:
A la cinquena setmana del nostre campus, elevaràrem el nostre poder mental a noves dimensions amb els temes de "Telequinesi i Superintel·ligència". Imagina't movint objectes amb la ment i resolent enigmes amb una velocitat sorprenent. ¿Esteu preparats i preparades per desafiar les lleis de la física i expandir els límits del vostre cervell?
Previous
Next

Model d'horari

* Aquest és un model d’horari per la preparació de les activitats. Pot ser modificat segons la quantitat d’inscripcions, metereologia i l’edat mitjana dels participants.

El Play Coding Club

És una oportunitat  per als estudiants d’explorar diferents àrees d’interès i aprendre noves habilitats. Aquí, podràs treballar amb altres estudiants que tenen les mateixes passions i interessos que tu, i desenvolupar les teves habilitats en un entorn de col·laboració.

La nostra metodologia d’aprenentatge està dissenyada per promoure el pensament crític i la resolució de problemes a través de tallers pràctics i projectes emocionants. A través d’aquesta metodologia, podràs desenvolupar les teves habilitats de treball en equip, comunicació i lideratge.

Disponible de l’1 al 19 de juliol​. En cas d’assistir totes les setmanes, la S1 i la S5 es realitzarà en la modalitat PLAY Multiactivitat.

Què aprendràs?

Experimentar anb l'electricitat
Makey Makey és una eina que permet als estudiants convertir qualsevol objecte conductiu en un dispositiu d'entrada per al seu ordinador, sense necessitat de programar. El Makey Makey es connecta al port USB de l'ordinador i es pot connectar a qualsevol objecte que pugui conduir electricitat, com ara fruites, llaunes o fins i tot a la pell. Quan els estudiants toquen l'objecte conductiu, el Makey Makey envia una senyal d'entrada a l'ordinador, que pot ser programada per fer una acció específica, com ara fer un so o moure una imatge. Això fa que el Makey Makey sigui una eina poderosa per a l'aprenentatge de la programació i la tecnologia.
Programar amb Microbits
Micro:bit és un petit ordinador de butxaca programable que es va desenvolupar per promoure l'educació en la informàtica i la programació entre els estudiants. Amb un processador ARM Cortex-M0, Bluetooth, sensors de moviment i altres components, el Micro:bit permet als estudiants programar i crear projectes interactius.
Dissenyar robots amb Edison
Els robots Edison són robots educatius dissenyats per fomentar l'aprenentatge pràctic i la programació entre els estudiants. Aquests robots són petits, fàcils de programar i es poden personalitzar amb una varietat de sensors i components addicionals. En un casal d'estiu, els estudiants poden utilitzar els robots Edison per aprendre a programar i crear projectes interactius, com ara laberints, carreres o robots que segueixen una línia. També poden aprendre a utilitzar els sensors dels robots per detectar obstacles, seguir llums o reaccionar a altres estímuls.
Crear imatges i escenaris 3D
Tinkercad i CoSpaces són plataformes en línia que permeten als estudiants crear i dissenyar projectes en 3D. Amb Tinkercad, els estudiants poden crear objectes en 3D, dissenyar circuits electrònics i crear prototips virtuals per a projectes d'enginyeria. CoSpaces, d'altra banda, permet als estudiants crear mons virtuals i experiències en 3D, i programar interaccions i moviments. En un casal d'estiu, els estudiants poden utilitzar aquestes eines per a desenvolupar la seva creativitat i habilitats tecnològiques. Poden aprendre a dissenyar i imprimir objectes en 3D, crear jocs en 3D i experiències d'aprenentatge interactives, i programar interaccions i moviments.
Edició de vídeos amb chroma i editar webs
Chroma, Stop Motion i edició de webs són activitats divertides i creatives per als estudiants que volen aprendre sobre multimèdia i tecnologia durant el casal d'estiu. Amb Chroma, els estudiants poden aprendre a crear efectes especials i trucatges de pantalla verda, com ara els que es fan en les pel·lícules de cinema. Amb Stop Motion, poden aprendre a crear animacions a partir de fotogrames individuals, creant mons en miniatura i animant objectes i personatges. Finalment, amb l'edició de webs, els estudiants poden aprendre a dissenyar i desenvolupar pàgines web, afegint imatges, text i vídeos, així com aprenent a codificar HTML i CSS.
Previous
Next

Model d'horari

* Aquest és un model d’horari per la preparació de les activitats. Pot ser modificat segons la quantitat d’inscripcions, metereologia i l’edat mitjana dels participants.

Què oferim?

Preus

Pack Matí

De 9:00h a 13:30h
72
50
Setmana
 • Descompte de 2,50€ per setmana a partir de la segona.

  Descompte addicional setmanal de 5€ a partir del segon germà .

  Possibilitat d'assistir a l'acollida matinal per 15€ adicionals a la setmana.
 • En cas d'apuntar-se a la primera setmana, cal afegir un descompte de 14,50€

Pack matí + menjador

De 9:00h a 15:00h
125
50
Setmana
 • Descompte de 2,50€ per setmana a partir de la segona.

  Descompte addicional setmanal de 5€ a partir del segon germà . • En cas d'apuntar-se a la primera setmana, cal afegir un descompte de 25€

Pack acollida matinal + matí + menjador

De 8:00h a 15:00h
135
50
Setmana
 • Descompte de 2,50€ per setmana a partir de la segona.

  Descompte addicional setmanal de 5€ a partir del segon germà .

  Descompte de 2,50€ per setmana a partir de la segona.
 • En cas d'apuntar-se a la primera setmana, cal afegir un descompte de 27€

Preguntes freqüents

Sí, els i les participants que indiquin una al·lèrgia o intolerància a la fitxa de salut durant la inscripció tindran un menú adaptat segons les seves necessitats.

Sí, en cas que la família ho necessiti, pot informar al monitoratge que farà ús del servei de menjador a l’entrar al casal de vacances. El pagament es farà amb targeta amb el datàfon del casal. El cost d’un menú esporàdic és de 11€ dia.

Abans de començar cada setmana del casal, les famílies rebran un correu electrònic indicant l’horari que es seguirà, la sortida de la setmana, l’enllaç a la galeria de fotografies i el material que s’ha de portar segons l’horari (vestimenta per jocs d’aigua, samarreta vella per no tacar-se, etc).

Sí, aquests podran variar en funció de la setmana i de la quantitat d’inscripcions total que hi hagi al casal. 

L’alumnat que faci ús del servei d’acollida matinal podrà accedir a l’escola per la porta petita de Marqués de Montoliu des de les 7:45h fins les 8:45h. 

Si el nen o nena accedeix a les 9:00h, entrarà per la porta verda que fa cantonada amb Marquès de Montoliu i Ritort i Faust. La porta es tancarà a les 9:15h.

La sortida del casal es farà per la mateixa porta a les 13:30h. En cas que l’infant es quedi a dinar, el podreu venir a buscar a partir de les 14:15h fins les 15:00h per la porta petita de Marqués de Montoliu.

No hi ha servei de casal a partir de les 15:00h.

Sí. Podrà entrar a partir de les 7:45h i fins les 8:45h. El pagament del servei esporàdic es farà amb targeta amb l’ús del datàfon del casal.

Sí. A través del correu electrònic setmanal, rebreu l’enllaç a un àlbum de Google fotos que s’anirà actualitzant al llarg de l’activitat del casal. 

Es respectarà en tot moment si una família no ha autoritzat la cessió de drets d’imatge durant la inscripció del nen o nena.

La inscripció es fa de forma telemàtica amb el formulari que hi ha inserit en aquesta mateixa pàgina. Al finalitzar-lo, s’enviarà un correu electrònic automàtic amb les autoritzacions que s’han d’imprimir i portar a la recepció del centre.

Mentre omplis el formulari d’inscripció que hi ha inserit en aquesta mateixa pàgina no et demanarem cap document a pujar.

A l’enviar la informació del formulari, rebràs un correu electrònic automàtic que indicarà la documentació que s’ha d’aportar de forma presencial al centre (targeta sanitària , full d’autoritzacions i justificant de pagament).

La documentació de la inscripció s’ha d’entregar de forma presencial a la recepció de l’escola. En cap cas, s’ha d’entregar al tutor o a la tutora dels nens i nenes.

Hi ha un màxim de 10 dies per entregar la documentació que es sol·licita per correu electrònic quan envies la informació del formulari. En cas contrari, s’entendrà que la família desestima la inscripció.

Sempre s’ha d’entregar la documentació abans que el nen o nena comenci el casal de vacances.

Mira que el correu no estigui a la bústia de correu brossa. En cas que no l’hagis rebut, posa’t en contacte amb casals@sabana.cat per resoldre la situació.

Les inscripcions es poden realitzar amb un mínim de 10 dies abans de que el nen o nena comenci l’activitat del casal. 

Hem de treballar i respectar aquestes franges per tal d’assegurar una bona ràtio d’infants i monitors. A més a més, hem de notificar a la Generalitat de Catalunya la quantitat exacta de monitors i alumnes participants amb aquesta franja de temps.

Per transfarència bancària. No s’acceptarà diners en efectiu per formalitzar les inscripcions. 

Quan acabis d’omplir el formulari d’inscripció, rebràs l’import i el número de compte per fer el pagament.

Màxim 10 dies després de realitzar la inscripció al casal i sempre abans de fer ús del servei.

Sí. Ens podem trobar dos casos:

El primer: Una mateixa inscripció pot ser pagada per més d’una persona (ex: la mare paga unes setmanes i el pare unes altres). En cas que sigui la teva situació, podeu fer dos transferències amb el mateix concepte i adjuntar els dos comprovants de transferència amb la documentació que s’ha d’entregar presencialment al centre.

El segon: Una família vol pagar unes setmanes al juny i la resta al juliol. Es pot fer? Sí, feu la consulta a casals@sabana.cat

Pots escriure un correu electrònic a casals@sabana.cat

Et respondrem tant ràpid com sigui possible.

Iniciar la inscripció

A continuació, trobaràs el formulari per iniciar la inscripció. Els passos a seguir són els següents:

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Crea el teu propi robot!

Públic: Infantil