Tallers per Primària

Per què? Aquesta és una de les preguntes més repetides durant tota l’educació primària. La curiositat és un pilar fonamental per promoure l’aprenentatge, així doncs, amb els nostres tallers promovem un aprenentatge integral, dinàmic i entretingut.  Com funcionen els robots? Què és un píxel? Com es fan els dibuixos animats? Què és la intel·ligència artificial? Com fer un comandament de videojocs? Per què vola el globus aerostàtic? Aprendrem tot això i molt més!

Com són els nostres tallers?

Són experiències que complementen i amplien l'aprenentatge de les ciències mitjançant l'exploració amb pràctiques dirigides.

Totes les activitats inclouen el servei de monitoratge que acompanya l'alumnat en tot el procés.

Aquestes accions s'han desenvolupat atenent a les demandes del currículum actual.

Tenen l'objectiu d'estimular les vocacions STEAM (Ciències, Tecnologia, Arts, principis d'Enginyeria i Matemàtiques) des d'una perspectiva globalitzadora.

Les dinàmiques són dissenyades i executades per professionals amb experiència reconeguda en el sector.

Inclou tot el material necessari per poder-les realitzar.

Són divertides, atractives i educatives

Ens adaptem a tot tipus de context de l'educació formal.

Com funcionen els tallers?

Mira el nostre catàleg

A aquesta pàgina veuràs el ventall d’activitats i tallers que us proposem. Tots aquests han estat pensats per adaptar-se en franges de 60 o 90 minuts.

Omple el formulari

Selecciona els tallers o les activitats que més t’estimis i omple el formulari. Ens posarem en contacte ràpidament per oferir més informació i facilitar un pressupost, sense compromís, el més ajustat possible.

Gaudeix del taller

Un cop formalitzada la inscripció al taller, els monitors o monitores de l’equip Sabana anirà al teu centre per executar el servei en les dates pactades.

Tallers per Educació Primària

Primària - 1r i 2n

La granja

robòtica

Preparats i preparades per  crear una granja intel·ligent? L’alumnat formarà part d’una associació de grangers digitals que creen granges en les quals els robots cuiden els animals. D’aquesta manera, els infants descobriran quins components poden tenir els robots , com funcionen i com programar-los per realitzar les tasques d’una granja treballant en equip.

Primària - 1r, 2n, 3r i 4t

Level

Up!

Què és un píxel? Com es fan les sèries de moviments d’un videojoc? En aquest taller es treballaran alguns dels conceptes més importants de la creació de personatges, escenaris i mecàniques de videojocs de manera visual, divertida i senzilla. A més, en acabar de fer les seves creacions, els infants podran jugar els seus propis nivells… O els dels seus companys! Are you ready?

Level Up!
Animant dibuixos

1r, 2n, 3r i 4t

Animant

dibuixos

Mai has pensat en com es fan els dibuixos animats? Segur que molts petits artistes somien en què les seves obres cobrin vida algun dia… No obstant això, el que no saben és que ja és possible a través de la intel·ligència artificial!

Amb aquest taller, el teu alumnat podrà crear, a través dels seus dibuixos, mons i personatges plens de fantasia i creativitat.

Primària - 3r, 4t, 5è i 6è

La titella

digital

Heu vist mai com funciona el desbloqueig facial dels telèfons mòbils? Tot això és gràcies a la IA. La “intel·ligència artificial” o “IA” és una combinació d’elements informàtics que permet a màquines resoldre problemes. Un aspecte molt interessant d’aquestes, és que poden aprendre per millorar els seus resultats. En aquest taller es farà un entrenament de la intel·ligència artificial veient com funciona a l’hora de captar moviments a partir de la càmera d’una tauleta digital. Recomanació: veniu ben preparats per moure l’esquelet!

Primària - 3r, 4t, 5è i 6è

Fent comandaments

per jugar a videojocs!

Avorrit del comandament de la Play? Cansat de jugar amb el teclat del teu ordinador? Si és així, no et perdis aquest taller! En aquesta activitat, crearem un comandament de videojocs utilitzant material quotidià, una placa electrònica que connectarem a l’ordinador o a una tauleta digital, coneixements sobre els materials conductors i conceptes bàsics d’electricitat. Un cop l’haguem construït i decorat el nostre comandament, el farem servir per jugar a diferents videojocs.

Primària - 3r, 4t, 5è i 6è

Com es recicla

el paper?

Estem acostumats a comprar paper, utilitzar-lo i en cas que no ens vagi bé, llençar-lo. No obstant, hi ha alternatives com la que es planteja en aquest taller: reciclar-lo i donar-li un segon ús. En aquest taller es conscienciarà de la importància del reciclatge i de com s’hi pot posar un granet d’arena més elaborant el paper reciclat de manera casolana, el qual ens podrà ser útil per fer algunes manualitats interessants com per exemple cartells originals o punts de llibre.

Primària - 5è i 6è

Jules Verne i la densitat de l'aire

Tots hem vist alguna vegada un globus aerostàtic per la televisió o a les pel·lícules, però sabem realment com funciona? Què és la densitat de l’aire o en què influeix la diferència de densitats? El protagonista de la novel·la més coneguda de Verne viatja amb un globus aerostàtic amb l’objectiu de fer la volta al món. Seguint aquesta trama descobrirem totes les incògnites científiques plantejades i crearem el nostre propi globus per entendre quin és el seu funcionament.

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: La granja robòtica

Públic: Primària (1r i 2n)

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Level Up!

Públic: Primària (1r, 2n, 3r i 4t)

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Animant dibuixos

Públic: Primària (1r, 2n, 3r i 4t)

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: La titella digital

Públic: Primària (3r, 4t, 5è i 6è)

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Fent comandaments per jugar a videojocs!

Públic: Primària (3r, 4t, 5è i 6è)

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Com es recicla el paper?

Públic: Primària (3r, 4t, 5è i 6è)

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Jules Verne i la densitat de l’aire

Públic: Primària (5è i 6è)

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Crea el teu propi robot!

Públic: Infantil