Treballa amb nosaltres

L’Educació és la teva passió? Primerament, moltes gràcies per interessar-te en formar part del nostre equip humà.

En aquest formulari trobaràs un conjunt de preguntes sobre les teves dades personals i de contacte, trajectòria acadèmica, experiència professional, participació en voluntariats i disponibilitat.

Formulari d'accés a la borsa de treball

Nota sobre la llei de protecció de dades:

L’equip de Sabana us informa que es disposa de l’aplicació informàtica que permet disposar d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, així com un arxiu documental general que conté les dades i la informació facilitada en aquest formulari.

La negativa a facilitar les dades demanades suposarà la impossibilitat de ser atès en el procés de selecció de personal. En tot cas i en qualsevol moment, podeu consultar, accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-vos al tractament de les vostres dades dirigint-vos a la nostra entitat. Tot això segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el RD 1720/2007 de 21 de desembre de desenvolupament de la mateixa, la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic i les Directives 95/46/CE i 2000/31/CE.

Al continuar el procés de complimentació d’aquest formulari, s’accepten aquestes directrius de la política de protecció de dades.

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Crea el teu propi robot!

Públic: Infantil