Campus d'estiu de patinatge
Club Patí Jesús

Preparats i preparades per una experiència de lleure única?

T'hi esperem aquest estiu!

Modalitat de patinatge

Benvinguts al nostre campus d'estiu de patinatge! Estem emocionats de tenir-vos aquí i de compartir amb vosaltres una experiència inoblidable.

Si sou uns o unes amants del patinatge, aquest és el lloc perfecte per a vosaltres. El nostre campus ofereix classes de patinatge per a tots els nivells.

Però això no és tot! A més del patinatge, oferim una gran varietat d'activitats per a que pugueu gaudir d'un estiu divertit i emocionant. Podreu experimentar la vostra creativitat amb les manualitats, jugar a emocionants jocs d'aigua i participar en divertides gincames.

A més, tindreu l'oportunitat de conèixer gent nova i fer amics per a tota la vida. En el nostre campus, creem un ambient acollidor i inclusiu, on tothom es senti ben rebut i feliç.

No deixeu escapar aquesta oportunitat única d'aprendre i divertir-vos al mateix temps! Les places són limitades, així que apunteu-vos aviat per assegurar-vos la vostra plaça en aquesta aventura única de patinatge i activitats d'estiu.

Us esperem aquí al nostre campus d'estiu de patinatge per a passar un estiu inoblidable!

Què oferim?

Fotografies d'edicions anteriors

Preus

Pack 1 setmana

45
  • De 9:00h a 13:00h

Pack 4 setmanes

170
  • De 9:00h a 13:00h

Pack 2 setmanes

89
  • De 9:00h a 13:00h

Pack 5 setmanes

198
  • De 9:00h a 13:00h

Pack 3 setmanes

133
  • De 9:00h a 13:00h

Preguntes freqüents

Abans de començar cada setmana del casal, les famílies rebran un correu electrònic indicant l’horari que es seguirà, la sortida de la setmana, l’enllaç a la galeria de fotografies i el material que s’ha de portar segons l’horari (vestimenta per jocs d’aigua, samarreta vella per no tacar-se, etc).

Sí. A través del correu electrònic setmanal, rebreu l’enllaç a un àlbum de Google fotos que s’anirà actualitzant al llarg de l’activitat del casal. 

Es respectarà en tot moment si una família no ha autoritzat la cessió de drets d’imatge durant la inscripció del nen o nena.

La inscripció es fa de forma telemàtica amb el formulari que hi ha inserit en aquesta mateixa pàgina. Al finalitzar-lo, s’enviarà un correu electrònic automàtic amb les autoritzacions que s’han d’imprimir i al Club Patí Jesús.

A’han d’entregar al pavelló de Jesús dimarts i dijous de 17:00 a 20:00 a les entrenadores.

Mentre omplis el formulari d’inscripció que hi ha inserit en aquesta mateixa pàgina no et demanarem cap document a pujar.

A l’enviar la informació del formulari, rebràs un correu electrònic automàtic que indicarà la documentació que s’ha d’aportar de forma presencial al Club Patinatge Jesús (targeta sanitària i full d’autoritzacions).

La documentació de la inscripció s’ha d’entregar de forma presencial al pavelló de Jesús dimarts i dijous de 17:00 a 20:00 a les entrenadores.

Sempre s’ha d’entregar la documentació abans que el nen o nena comenci el casal de vacances.

La plaça estarà reservada un cop s’hagi entregat la documentació al monitoratge del Club Patí Jesús en les franges indicades.

Mira que el correu no estigui a la bústia de correu brossa. En cas que no l’hagis rebut, posa’t en contacte amb casals@sabana.cat per resoldre la situació.

En efectiu, al moment d’entregar la documentació.

Pots escriure un correu electrònic a casals@sabana.cat

Et respondrem tant ràpid com sigui possible.

Iniciar la inscripció

A continuació, trobaràs el formulari per iniciar la inscripció. Els passos a seguir són els següents:

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Crea el teu propi robot!

Públic: Infantil