Campus d'estiu
Institut Escola El Temple 2024

Preparats i preparades per una experiència de lleure única?

T'hi esperem aquest estiu!

Modalitat Play Multiactivitat!

Play Multiactivitat

De P3 a 6è de primària

Si esteu buscant una manera divertida i emocionant perquè els vostres fills i filles passin les seves vacances d'estiu, el nostre casal és la solució perfecta per a vosaltres. Amb la temàtica "Explorant el món", oferim activitats que permetran als nens i nenes aprendre sobre diferents cultures i països del món, com tallers de cuina internacional, art i música, activitats esportives i jocs de preguntes i respostes.

El Play Multiactivitat

Esteu preparats i preparades per una aventura èpica aquest estiu 2024? Aquesta edició del nostre campus està dedicada als superherois i heroïnes, i cada setmana ens submergirem en un superpoder diferent. A través d’activitats dinàmiques i creatives, els nens i nenes descobriran habilitats extraordinàries mentre aprenen, juguen i col·laboren. Prepara’t per explorar el vol, la superforça, la invisibilitat, la velocitat supersònica, i molt més. Vine a descobrir el superheroi o superheroïna que portes dins!

Setmana 1: Volar!
Prepara't per descobrir el món des de noves altures i sentir la llibertat dels superherois que dominen els cels. ¿Esteu preparats i preparades per alçar el vol?
Setmana 2: Control dels elements
Per a la segona setmana del nostre campus, ens endinsarem en el poderós món del "Control dels Elements". Imagina't manipulant aigua, foc, terra... Com els més grans mestres dels elements. ¿Esteu preparats i preparades per desafiar la natura i convertir-vos en guardians o guardianes dels elements?
Setmana 3: Invisibilitat
Qui no ha pensat mai en el poder de desaparèixer a voluntat? A la tercera setmana del nostre campus, explorarem el misteriós poder de la "Invisibilitat". Prepara't per jugar amb les ombres i aprendre els secrets dels superherois i de les superheroïnes que es mouen sense ser vistes. Esteu preparats i preparades per esvair-vos en l'aire?
Setmana 4: Velocitat supersònica
A la cinquena setmana del nostre campus, el ritme s'accelera amb el tema de la "Velocitat Supersònica". Prepara't per córrer més ràpid que el vent i sentir l'adrenalina dels superherois que travessen barreres sonores. ¿Esteu preparats i preparades per deixar enrere tot el que coneixeu en un batec?
Setmana 5:
A la cinquena setmana del nostre campus, elevaràrem el nostre poder mental a noves dimensions amb els temes de "Telequinesi i Superintel·ligència". Imagina't movint objectes amb la ment i resolent enigmes amb una velocitat sorprenent. ¿Esteu preparats i preparades per desafiar les lleis de la física i expandir els límits del vostre cervell?
Previous
Next

Model d'horari

* Aquest és un model d’horari per la preparació de les activitats. Pot ser modificat segons la quantitat d’inscripcions, meteorologia,  l’edat mitjana dels participants i recomanacions del departament i del PROCICAT.

Què oferim?

Preus

Nota: La primera setmana (del 25 al 28 de juny) té un descompte de 8€ per tenir una durada de 4 dies en comptes de 5.

Pack 1 setmana

45
  • De 9:00h a 13:00h

Pack 4 setmanes

170
  • De 9:00h a 13:00h

Pack 2 setmanes

89
  • De 9:00h a 13:00h

Pack 5 setmanes

198
  • De 9:00h a 13:00h

Pack 3 setmanes

133
  • De 9:00h a 13:00h

Acollida matinal

De 8:00h a 9:00h
15 Setmana
  • Possibilitat de contractar dies solts segons necessitats de cada família. Per calcular el preu, escriviu a casals@sabana.cat

Preguntes freqüents

Abans de començar cada setmana del casal, les famílies rebran un correu electrònic indicant l’horari que es seguirà, la sortida de la setmana, l’enllaç a la galeria de fotografies i el material que s’ha de portar segons l’horari (vestimenta per jocs d’aigua, samarreta vella per no tacar-se, etc).

Sí, aquests podran variar en funció de la setmana i de la quantitat d’inscripcions total que hi hagi al casal. 

Sí. Podrà entrar a partir de les 8:00h i fins les 8:45h. El pagament del servei esporàdic es farà amb targeta amb l’ús del datàfon del casal.

Sí. A través del correu electrònic setmanal, rebreu l’enllaç a un àlbum de Google fotos que s’anirà actualitzant al llarg de l’activitat del casal. 

Es respectarà en tot moment si una família no ha autoritzat la cessió de drets d’imatge durant la inscripció del nen o nena.

La inscripció es fa de forma telemàtica amb el formulari que hi ha inserit en aquesta mateixa pàgina. Al finalitzar-lo, s’enviarà un correu electrònic automàtic amb les autoritzacions que s’han d’imprimir i portar a la recepció del centre.

Mentre omplis el formulari d’inscripció que hi ha inserit en aquesta mateixa pàgina no et demanarem cap document a pujar.

A l’enviar la informació del formulari, rebràs un correu electrònic automàtic que indicarà la documentació que s’ha d’aportar de forma presencial al centre (targeta sanitària , full d’autoritzacions i justificant de pagament).

La documentació de la inscripció s’ha d’entregar de forma presencial a la secretaría de l’escola. En cap cas, s’ha d’entregar al tutor o a la tutora dels nens i nenes.

Hi ha un màxim de 10 dies per entregar la documentació que es sol·licita per correu electrònic quan envies la informació del formulari. En cas contrari, s’entendrà que la família desestima la inscripció.

Sempre s’ha d’entregar la documentació abans que el nen o nena comenci el casal de vacances.

Mira que el correu no estigui a la bústia de correu brossa. En cas que no l’hagis rebut, posa’t en contacte amb casals@sabana.cat per resoldre la situació.

Les inscripcions es poden realitzar amb un mínim de 10 dies abans de que el nen o nena comenci l’activitat del casal. 

Hem de treballar i respectar aquestes franges per tal d’assegurar una bona ràtio d’infants i monitors. A més a més, hem de notificar a la Generalitat de Catalunya la quantitat exacta de monitors i alumnes participants amb aquesta franja de temps.

Per transfarència bancària. No s’acceptarà diners en efectiu per formalitzar les inscripcions. 

Quan acabis d’omplir el formulari d’inscripció, rebràs l’import i el número de compte per fer el pagament.

Màxim 10 dies després de realitzar la inscripció al casal i sempre abans de fer ús del servei.

Sí. Ens podem trobar dos casos:

El primer: Una mateixa inscripció pot ser pagada per més d’una persona (ex: la mare paga unes setmanes i el pare unes altres). En cas que sigui la teva situació, podeu fer dos transferències amb el mateix concepte i adjuntar els dos comprovants de transferència amb la documentació que s’ha d’entregar presencialment al centre.

El segon: Una família vol pagar unes setmanes al juny i la resta al juliol. Es pot fer? Sí, feu la consulta a casals@sabana.cat

Pots escriure un correu electrònic a casals@sabana.cat

Et respondrem tant ràpid com sigui possible.

Iniciar la inscripció

A continuació, trobaràs el formulari per iniciar la inscripció. Els passos a seguir són els següents:

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Crea el teu propi robot!

Públic: Infantil