Campus d'estiu
Institut Escola El Temple 2023

Preparats i preparades per una experiència de lleure única?

T'hi esperem aquest estiu!

Dues modalitats de vacances d'estiu

Segons la teva edat participaràs al "Play Multiactivitat" o al "Play Coding Club". Quina és la teva modalitat?

Play Multiactivitat

De P3 a 3r de primària

Si esteu buscant una manera divertida i emocionant perquè els vostres fills i filles passin les seves vacances d'estiu, el nostre casal és la solució perfecta per a vosaltres. Amb la temàtica "Explorant el món", oferim activitats que permetran als nens i nenes aprendre sobre diferents cultures i països del món, com tallers de cuina internacional, art i música, activitats esportives i jocs de preguntes i respostes.

Play Coding Club

De 4t a 6è de Primària

Aquí podràs experimentar la tecnologia i la creativitat de primera mà. Durant aquesta experiència, tindràs l'oportunitat d'aprendre a crear videojocs, màquines, dissenys 3D, editar vídeos, crear pàgines web, hologrames i altres activitats emocionants relacionades amb la ciència i la tecnologia.

El Play Multiactivitat

Amb l’edició 2023 “Explorant el món”, els nens i les nenes tindran l’oportunitat de descobrir noves cultures en un ambient divertit, segur i supervisat per un equip de monitors i monitores altament qualificat i amable.

Durant les cinc setmanes del casal, viatjarem amb la porta màgica a diferents indrets del món:

Setmana 1: Àsia
Durant la primera setmana, els participants tindran l'oportunitat de conèixer la fascinant cultura d'Àsia. Es realitzaran tallers de origami i pintura japonesa, així com pinzellades de Tai Chi i Kung Fu xinès i hombres xineses. També hi haurà una presentació de la cultura índia, amb tallers de yoga i henna. Finalment, decoraran abanics xinesos i japonesos per emportar-se a casa com a record d'aquesta setmana.
Setmana 2: Àfrica
Durant aquesta setmana, els nens i les nenes podran aprendre sobre la música africana i els instruments tradicionals, així com participar en tallers de danses africanes com el djembé o la sabar. També hi haurà una activitat d'artesanies, on podran crear i decorar els seus propis collars i braçalets d'inspiració africana. A més, es realitzarà una presentació sobre la vida salvatge d'Àfrica, on podran conèixer diferents espècies d'animals i aprendre sobre la seva conservació. Per acabar la setmana, hi haurà una activitat culinària on podran provar alguns dels plats més típics d'Àfrica i aprendre a cuinar-los. Serà una setmana emocionant i plena de diversió i aprenentatge!
Setmana 3: Europa
Tindran l'oportunitat de viatjar per tota europa sense sortir de l'escola! Es realitzaran tallers de música i dansa tradicional de diferents països europeus, com la polca polonesa, la tarantella italiana o la sardana catalana. També hi haurà tallers de cuina europea, a més, es realitzarà una activitat d'artesania europea, on podran crear les seves pròpies postals de viatge inspirades en els llocs més emblemàtics d'Europa, com la Torre Eiffel de París, la Sagrada Família de Barcelona o el Colosseu de Roma. També es presentaran alguns dels llocs més importants d'Europa, on els participants podran aprendre sobre la seva història, arquitectura i cultura. Serà una setmana emocionant i plena d'aprenentatge!
Setmana 4: Amèrica Latina
Serà una setmana plena de color, sabor i ritme que els farà viatjar imaginàriament a través dels diferents països d'Amèrica Llatina. A través de tallers de música, dansa i tallers manuals, així com activitats gastronòmiques i presentacions culturals, els participants podran aprendre sobre les diferents tradicions, costums i llegendes de països com Mèxic, Perú, Brasil i Argentina.
Setmana 5:
Durant l'última setmana del casal explorant el món, els participants es llançaran a l'aventura per conèixer la rica i diversa cultura d'Oceania. Els nens i les nenes podran descobrir les tradicions, costums i llegendes dels països que conformen aquesta regió del món. Serà una setmana emocionant i plena de descobriments que els farà sentir com si estiguessin navegant en un vaixell per les belleses de l'Oceania.
Previous
Next

Model d'horari

* Aquest és un model d’horari per la preparació de les activitats. Pot ser modificat segons la quantitat d’inscripcions, metereologia i l’edat mitjana dels participants.

El Play Coding Club

És una oportunitat única per als estudiants d’explorar diferents àrees d’interès i aprendre noves habilitats. Aquí, podràs treballar amb altres estudiants que tenen les mateixes passions i interessos que tu, i desenvolupar les teves habilitats en un entorn de col·laboració.

La nostra metodologia d’aprenentatge està dissenyada per promoure el pensament crític i la resolució de problemes a través de tallers pràctics i projectes emocionants. A través d’aquesta metodologia, podràs desenvolupar les teves habilitats de treball en equip, comunicació i lideratge.

Què aprendràs?

Experimentar anb l'electricitat
Makey Makey és una eina que permet als estudiants convertir qualsevol objecte conductiu en un dispositiu d'entrada per al seu ordinador, sense necessitat de programar. El Makey Makey es connecta al port USB de l'ordinador i es pot connectar a qualsevol objecte que pugui conduir electricitat, com ara fruites, llaunes o fins i tot a la pell. Quan els estudiants toquen l'objecte conductiu, el Makey Makey envia una senyal d'entrada a l'ordinador, que pot ser programada per fer una acció específica, com ara fer un so o moure una imatge. Això fa que el Makey Makey sigui una eina poderosa per a l'aprenentatge de la programació i la tecnologia.
Programar amb Microbits
Micro:bit és un petit ordinador de butxaca programable que es va desenvolupar per promoure l'educació en la informàtica i la programació entre els estudiants. Amb un processador ARM Cortex-M0, Bluetooth, sensors de moviment i altres components, el Micro:bit permet als estudiants programar i crear projectes interactius.
Dissenyar robots amb Edison
Els robots Edison són robots educatius dissenyats per fomentar l'aprenentatge pràctic i la programació entre els estudiants. Aquests robots són petits, fàcils de programar i es poden personalitzar amb una varietat de sensors i components addicionals. En un casal d'estiu, els estudiants poden utilitzar els robots Edison per aprendre a programar i crear projectes interactius, com ara laberints, carreres o robots que segueixen una línia. També poden aprendre a utilitzar els sensors dels robots per detectar obstacles, seguir llums o reaccionar a altres estímuls.
Crear imatges i escenaris 3D
Tinkercad i CoSpaces són plataformes en línia que permeten als estudiants crear i dissenyar projectes en 3D. Amb Tinkercad, els estudiants poden crear objectes en 3D, dissenyar circuits electrònics i crear prototips virtuals per a projectes d'enginyeria. CoSpaces, d'altra banda, permet als estudiants crear mons virtuals i experiències en 3D, i programar interaccions i moviments. En un casal d'estiu, els estudiants poden utilitzar aquestes eines per a desenvolupar la seva creativitat i habilitats tecnològiques. Poden aprendre a dissenyar i imprimir objectes en 3D, crear jocs en 3D i experiències d'aprenentatge interactives, i programar interaccions i moviments.
Edició de vídeos amb chroma i editar webs
Chroma, Stop Motion i edició de webs són activitats divertides i creatives per als estudiants que volen aprendre sobre multimèdia i tecnologia durant el casal d'estiu. Amb Chroma, els estudiants poden aprendre a crear efectes especials i trucatges de pantalla verda, com ara els que es fan en les pel·lícules de cinema. Amb Stop Motion, poden aprendre a crear animacions a partir de fotogrames individuals, creant mons en miniatura i animant objectes i personatges. Finalment, amb l'edició de webs, els estudiants poden aprendre a dissenyar i desenvolupar pàgines web, afegint imatges, text i vídeos, així com aprenent a codificar HTML i CSS.
Previous
Next

Model d'horari

* Aquest és un model d’horari per la preparació de les activitats. Pot ser modificat segons la quantitat d’inscripcions, metereologia i l’edat mitjana dels participants.

Què oferim?

Preus

Pack 1 setmana

45
  • De 9:00h a 13:00h

Pack 4 setmanes

170
  • De 9:00h a 13:00h

Pack 2 setmanes

89
  • De 9:00h a 13:00h

Pack 5 setmanes

198
  • De 9:00h a 13:00h

Pack 3 setmanes

133
  • De 9:00h a 13:00h

Acollida matinal

De 8:00h a 9:00h
15 Setmana
  • Possibilitat de contractar dies solts segons necessitats de cada família. Per calcular el preu, escriviu a casals@sabana.cat

Preguntes freqüents

Abans de començar cada setmana del casal, les famílies rebran un correu electrònic indicant l’horari que es seguirà, la sortida de la setmana, l’enllaç a la galeria de fotografies i el material que s’ha de portar segons l’horari (vestimenta per jocs d’aigua, samarreta vella per no tacar-se, etc).

Sí, aquests podran variar en funció de la setmana i de la quantitat d’inscripcions total que hi hagi al casal. 

Sí. Podrà entrar a partir de les 8:00h i fins les 8:45h. El pagament del servei esporàdic es farà amb targeta amb l’ús del datàfon del casal.

Sí. A través del correu electrònic setmanal, rebreu l’enllaç a un àlbum de Google fotos que s’anirà actualitzant al llarg de l’activitat del casal. 

Es respectarà en tot moment si una família no ha autoritzat la cessió de drets d’imatge durant la inscripció del nen o nena.

La inscripció es fa de forma telemàtica amb el formulari que hi ha inserit en aquesta mateixa pàgina. Al finalitzar-lo, s’enviarà un correu electrònic automàtic amb les autoritzacions que s’han d’imprimir i portar a la recepció del centre.

Mentre omplis el formulari d’inscripció que hi ha inserit en aquesta mateixa pàgina no et demanarem cap document a pujar.

A l’enviar la informació del formulari, rebràs un correu electrònic automàtic que indicarà la documentació que s’ha d’aportar de forma presencial al centre (targeta sanitària , full d’autoritzacions i justificant de pagament).

La documentació de la inscripció s’ha d’entregar de forma presencial a la secretaría de l’escola. En cap cas, s’ha d’entregar al tutor o a la tutora dels nens i nenes.

Hi ha un màxim de 10 dies per entregar la documentació que es sol·licita per correu electrònic quan envies la informació del formulari. En cas contrari, s’entendrà que la família desestima la inscripció.

Sempre s’ha d’entregar la documentació abans que el nen o nena comenci el casal de vacances.

Mira que el correu no estigui a la bústia de correu brossa. En cas que no l’hagis rebut, posa’t en contacte amb casals@sabana.cat per resoldre la situació.

Les inscripcions es poden realitzar amb un mínim de 10 dies abans de que el nen o nena comenci l’activitat del casal. 

Hem de treballar i respectar aquestes franges per tal d’assegurar una bona ràtio d’infants i monitors. A més a més, hem de notificar a la Generalitat de Catalunya la quantitat exacta de monitors i alumnes participants amb aquesta franja de temps.

Per transfarència bancària. No s’acceptarà diners en efectiu per formalitzar les inscripcions. 

Quan acabis d’omplir el formulari d’inscripció, rebràs l’import i el número de compte per fer el pagament.

Màxim 10 dies després de realitzar la inscripció al casal i sempre abans de fer ús del servei.

Sí. Ens podem trobar dos casos:

El primer: Una mateixa inscripció pot ser pagada per més d’una persona (ex: la mare paga unes setmanes i el pare unes altres). En cas que sigui la teva situació, podeu fer dos transferències amb el mateix concepte i adjuntar els dos comprovants de transferència amb la documentació que s’ha d’entregar presencialment al centre.

El segon: Una família vol pagar unes setmanes al juny i la resta al juliol. Es pot fer? Sí, feu la consulta a casals@sabana.cat

Pots escriure un correu electrònic a casals@sabana.cat

Et respondrem tant ràpid com sigui possible.

Iniciar la inscripció

A continuació, trobaràs el formulari per iniciar la inscripció. Els passos a seguir són els següents:

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Crea el teu propi robot!

Públic: Infantil