Tallers

Cerqueu activitats complementàries per les vostres aules? Des de Sabana us oferim un conjunt de tallers especialitzats en l’àmbit de les STEAM amb monitoratge que involucren als nens i a les nenes amb formes vivencials de descobrir i compendre el món que ens envolten.

Com són els nostres tallers?

Són experiències que complementen i amplien l'aprenentatge de les ciències mitjançant l'exploració amb pràctiques dirigides.

Totes les activitats inclouen el servei de monitoratge que acompanya l'alumnat en tot el procés.

Aquestes accions s'han desenvolupat atenent a les demandes del currículum actual.

Tenen l'objectiu d'estimular les vocacions STEAM (Ciències, Tecnologia, Arts, principis d'Enginyeria i Matemàtiques) des d'una perspectiva globalitzadora.

Les dinàmiques són dissenyades i executades per professionals amb experiència reconeguda en el sector.

Inclou tot el material necessari per poder-les realitzar.

Són divertides, atractives i educatives

Ens adaptem a tot tipus de context de l'educació formal.

Com funcionen els tallers?

Mira el nostre catàleg

A aquesta pàgina veuràs el ventall d’activitats i tallers que us proposem. Tots aquests han estat pensats per adaptar-se en franges de 60 o 90 minuts.

Omple el formulari

Selecciona els tallers o les activitats que més t’estimis i omple el formulari. Ens posarem en contacte ràpidament per oferir més informació i facilitar un pressupost, sense compromís, el més ajustat possible.

Gaudeix del taller

Un cop formalitzada la inscripció al taller, els monitors o monitores de l’equip Sabana anirà al teu centre per executar el servei en les dates pactades.

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Crea el teu propi robot!

Públic: Infantil