Tallers per Infantil

Ens trobem a una etapa essencial per al desenvolupament dels infants. És per aquest motiu que volem que els xiquets i xiquetes aprenguin d’una manera significativa, gaudint i explorant. A través de les diferents propostes de tallers per a infantil es tracten les capacitats clau del currículum mitjançant la ciència, la literatura o la competència digital de l’alumnat.

Com són els nostres tallers?

Són experiències que complementen i amplien l'aprenentatge de les ciències mitjançant l'exploració amb pràctiques dirigides.

Totes les activitats inclouen el servei de monitoratge que acompanya l'alumnat en tot el procés.

Aquestes accions s'han desenvolupat atenent a les demandes del currículum actual.

Tenen l'objectiu d'estimular les vocacions STEAM (Ciències, Tecnologia, Arts, principis d'Enginyeria i Matemàtiques) des d'una perspectiva globalitzadora.

Les dinàmiques són dissenyades i executades per professionals amb experiència reconeguda en el sector.

Inclou tot el material necessari per poder-les realitzar.

Són divertides, atractives i educatives

Ens adaptem a tot tipus de context de l'educació formal.

Com funcionen els tallers?

Mira el nostre catàleg

A aquesta pàgina veuràs el ventall d’activitats i tallers que us proposem. Tots aquests han estat pensats per adaptar-se en franges de 60 o 90 minuts.

Omple el formulari

Selecciona els tallers o les activitats que més t’estimis i omple el formulari. Ens posarem en contacte ràpidament per oferir més informació i facilitar un pressupost, sense compromís, el més ajustat possible.

Gaudeix del taller

Un cop formalitzada la inscripció al taller, els monitors o monitores de l’equip Sabana anirà al teu centre per executar el servei en les dates pactades.

Tallers per Educació Infantil

Infantil

Magnetic

robots

Les propietats dels imants són fascinants i és per aquest motiu que plantegem una proposta on els infants poden experimentar amb el magnetisme, identificar els pols i conèixer què és la força d’atracció i repulsió. Tots aquests continguts es treballaran des d’una perspectiva pràctica tot construint un robot des de zero. Tanmateix, serà essencial el treball en equip, per tant, es fomentarà la cohesió grupal a partir de vàries dinàmiques. Esteu preparats per ser enginyers i enginyeres?

Infantil

Crea el teu propi

robot!

Què són els sensors? Per a què serveixen? Quines parts tenen els robots? En aquest taller els infants seran capaços de crear el seu propi robot, programar-lo de manera senzilla i experimentar a través de diferents jocs. Mitjançant l’ús dels robots es potencia la imaginació, l’aprenentatge significatiu i l’assaig-error entre altres coses. L’activitat es planteja des d’una perspectiva flexible donant el rol principal a tots els i les alumnes. Cal destacar que en aquesta activitat no és necessari dominar la lecto-escriptura per programar el robot. 

Crea el teu propi robot!

Infantil

La volta al món

en 80 dies

Qui no coneix aquesta famosa història? Un viatge ple d’aventures i països que ens portarà a aprendre la coneguda tècnica de croma utilitzada al món audiovisual. Tanmateix, aprofitarem per treballar banderes, continents i monuments o menjars típics d’alguns països mitjançant la càmera. Els nens i nenes utilitzaran dispositius per practicar la tècnica de croma, potenciant d’aquesta manera la competència digital de l’alumnat i relacionant els continguts tractats durant el contacontes. Preparats per viatjar?

Infantil

Virtual

plant

L’ús de la realitat augmentada amb els xiquets i xiquetes promou no només la curiositat sinó que també estimula l’adquisició de nous aprenentatges. Així doncs, plantegem una sessió on els nens entendran què és la realitat augmentada a través de coneixements sobre les plantes, les seves parts i quin és el seu creixement. Podran vivenciar en viu el creixement d’una planta des de la llavor fins a donar el fruit, entenent les fases i com les parts es van desenvolupant.

Virtual plants

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Magnetic robots

Públic: Infantil

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Crea el teu propi robot!

Públic: Infantil

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: La volta al món en 80 dies

Públic: Infantil

Sol·licitud d'informació i pressupost

Taller: Virtual plant

Públic: Infantil